Halloween Eerbeek

 

 

 

HALLOWEEN 2018 ...

  ... Parade
  6, 13 en 20 oktober
  19.00 uur, Centrum
  ... Ghost Town
​  6, 13, 20 en 27 oktober
  18.30-21.00 uur, Centrum
... Scary Skelterrace
​  13 en 20 oktober
 Centrum
... Spooktocht
​  17, 24 en 31 oktober
 Landal Coldenhove
  ... Run
  20 oktober
  19.00 uur, Centrum
  ... Ride
  27 oktober
  vanaf 19.00 uur
  Sporthal de Bhoele
  ... Party
  27 oktober
  vanaf 19.00 uur
  Sporthal de Bhoele

Organisatie

Wat in 2009 begon als een jubileumactiviteit van de plaatselijke fietsclub A.T.B. Club Last Gear (www.lastgear.nl) is nu uitgegroeid tot een evenement waar de gehele lokale bevolking aan mee doet. 
Het feestje van TOEN, is het evenement van NU!

Met veel plezier organiseren wij daarom nu nog steeds Halloween Eerbeek. Een evenement met deelnemers en bezoekers van tot zelfs buiten onze landsgrenzen.   

Hoewel de spannende fietstocht door de donkere nacht nog steeds het hoogtepunt is van de festiviteiten, is Halloween Eerbeek nu nog veel meer. Heel de Oktober maand staat in het teken van Halloween. Daarmee is de stichting Activate & Exposure de organiserende partij achter Halloween Eerbeek geworden.

Stichting Activate & Exposure (www.stichtingactivate.nl) is een non-profit organisatie welke lokale en maatschappelijke doelen steunt in de breedste zin. Dit doen zij voornamelijk door het faciliteren van onderdelen van evenementen en het samen brengen van mensen en middelen. 

T.a.v. Halloween Eerbeek is er vanuit de stichting een samenwerkingsovereenkomst met A.T.B. Club Last Gear gesloten voor het fietsgerelateerde deel. E.e.a. dusdanig dat het evenement onder auspeciën van de NTFU (www.ntfu.nl) georganiseerd kan worden.  

De opbrengsten komen ten gunste van maatschappelijke lokale doelen.

 

Heel veel sterkte gewenst bij Halloween Eerbeek!