Halloween Eerbeek

 

 

 

HALLOWEEN 2020 ...

... Parade
     17 en 24 oktober
     19.30 uur, Centrum
... Ghost Town
​     17 en 24 oktober
     hele dag, Centrum
... Scary Skelter Rally
​     17 en 24 oktober
     12.00-16.00 uur, Centrum
... Ride
     31 oktober
     vanaf 18.30 uur
     (dorpenroute)

     vanaf 19.00 uur
     (ATB-route)

     Sporthal de Bhoele
... Party
     31 oktober
     vanaf 21.00 uur
     Sporthal de Bhoele

Organisatie

Wat in 2009 begon als een jubileumactiviteit van de plaatselijke fietsclub A.T.B. Club Last Gear (www.lastgear.nl) is nu uitgegroeid tot een evenement waar de gehele lokale bevolking aan mee doet. 
Het feestje van TOEN, is het evenement van NU!

Met veel plezier organiseren wij daarom nu nog steeds Halloween Eerbeek. Een evenement met deelnemers en bezoekers van tot zelfs buiten onze landsgrenzen.   

Hoewel de spannende fietstocht door de donkere nacht nog steeds het hoogtepunt is van de festiviteiten, is Halloween Eerbeek nu nog veel meer. Heel de Oktober maand staat in het teken van Halloween. Daarmee is de stichting Activate & Exposure de organiserende partij achter Halloween Eerbeek geworden.

Stichting Activate & Exposure (www.stichtingactivate.nl) is een non-profit organisatie welke lokale en maatschappelijke doelen steunt in de breedste zin. Dit doen zij voornamelijk door het faciliteren van onderdelen van evenementen en het samen brengen van mensen en middelen. 

T.a.v. Halloween Eerbeek is er vanuit de stichting een samenwerkingsovereenkomst met A.T.B. Club Last Gear gesloten voor het fietsgerelateerde deel. E.e.a. dusdanig dat het evenement onder auspeciën van de NTFU (www.ntfu.nl) georganiseerd kan worden.  

De opbrengsten komen ten gunste van maatschappelijke lokale doelen.

 

Heel veel sterkte gewenst bij Halloween Eerbeek!