Halloween Eerbeek

 

 

 

HALLOWEEN 2021 

16 t/m 31 oktober

Screampark

Scary Skelters

Skillspark

 

Organisatie

Wat in 2009 begon als een jubileumactiviteit van de plaatselijke fietsclub A.T.B. Club Last Gear (www.lastgear.nl) is nu uitgegroeid tot een evenement waar de gehele lokale bevolking aan mee doet. 
Het feestje van TOEN, is het evenement van NU!

Met veel plezier organiseren wij daarom nu nog steeds Halloween Eerbeek. Een evenement met deelnemers en bezoekers van tot zelfs buiten onze landsgrenzen.   

Hoewel de spannende fietstocht door de donkere nacht nog steeds het hoogtepunt was van de festiviteiten, kunnen we deze in 2021 niet organiseren van wegen de beperkende maatreglen. Halloween Eerbeek echter nog veel meer. Heel de oktobermaand staat in het teken van Halloween. Daarmee is de stichting Activate & Exposure de organiserende partij achter Halloween Eerbeek geworden.

Stichting Activate & Exposure (www.stichtingactivate.nl) is een non-profit organisatie welke lokale en maatschappelijke doelen steunt in de breedste zin. Dit doen zij voornamelijk door het faciliteren van onderdelen van evenementen en het samen brengen van mensen en middelen. 

T.a.v. Halloween Eerbeek is er vanuit de stichting een samenwerkingsovereenkomst met A.T.B. Club Last Gear gesloten voor het fietsgerelateerde deel.   

De opbrengsten komen ten gunste van maatschappelijke lokale doelen.

 

Heel veel sterkte gewenst bij Halloween Eerbeek!