Halloween Eerbeek

 

 

 

HALLOWEEN 2018 ...

... Parade
     6, 13 en 20 oktober
     19.30 uur, Centrum
... Ghost Town
​     6, 13, 20 en 27 oktober
     hele dag, Centrum
... Pimp je skelter
     6 oktober
     13.00-16.00 uur, Centrum

... Scary Skelter Rally
​     13 en 20 oktober
     12.00-16.00 uur, Centrum
... Spooktocht
​     17, 24 en 31 oktober
     Landal Coldenhove
... Run
     20 oktober
     19.30 uur, Centrum,
     start Oranje Nassauplein

... Pompoenmarkt
     21 oktober
     11.00-17.00 uur
     Landal Coldenhove

... Ride
     27 oktober
     vanaf 18.30 uur
     (dorpenroute)

     vanaf 19.00 uur
     (ATB-route)

     Sporthal de Bhoele
... Party
     27 oktober
     vanaf 21.00 uur
     Sporthal de Bhoele

WORKSHOP SCHMINKEN

22 september 2018

In oktober van dit jaar gaat het weer gebeuren: Halloween Eerbeek! Vier zaterdagen lang is er dan weer van alles te beleven in Ghost Town Eerbeek. De inschrijving voor de diverse onderdelen, zoals de Halloween Run en de Ride, de fietstocht waar zo’n 3500 mensen aan meedoen, is al een paar weken open en de inschrijvingen lopen gestaag binnen. Bovendien hebben zich al diverse mensen opgegeven als figurant voor Ghost Town en de Parade.
Die figuranten worden natuurlijk ook geschminkt.

De organisatie van Halloween Eerbeek organiseert op 22 september een workshop schminken, zodat er straks in oktober weer de meest griezelige personages door Ghost Town Eerbeek zullen lopen! Iedereen die wil leren schminken is van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop die zowel voor beginners als gevorderden geschikt is.

VOL (max. 20 deelnemers)

De professionele workshop schminken is een mooie warming up voor alle Halloween activiteiten in oktober en zeker voor de wekelijkse Parade in Ghost Town Eerbeek. Tijdens deze workshop leert de deelnemer niet alleen professioneel schminken, maar ook de materialen op de juiste manier te gebruiken en info over de verschillende huidtypes. Uiteraard ligt de nadruk op Halloween en special effects zoals blauwe plekken en wonden. Maar de geleerde technieken kunnen ook handig zijn voor Sinterklaas, Carnaval en kinderfeestjes.  

De workshop wordt verzorgd door Marian Velthuis,  gediplomeerd grimeuse, visagiste en bodypaintster en vindt plaats op zaterdag 22 september van 13.00 – 17.00 uur in de bibliotheek in Eerbeek. De organisatie vraagt een kleine vergoeding van € 15,00 en doet het verzoek om één of meerdere zaterdag(en) in oktober beschikbaar te zijn om voor Halloween te schminken. De deelnemer dient zelf te zorgen voor een spiegel, handdoek, fototoestel en zachte (baby-) zeep.
 

Het belooft een leuke, gezellige workshop te worden waarbij plezier voorop staat!

 
Naam:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
Heb je ervaring met schminken?
Aanvullende vragen of opmerkingen:
Captcha-code: